Yeni Adresimiz


YENİ ADRESİME BEKLERİM www.medyacadisi.net

13 Ekim 2011 Perşembe

Stil Direktörü; Eda Demirel Suner


Bugün size uzun zamandan beri takip ettiğim bir moda blogundan bahsetmek istiyorum.Eda Demirel Suner'e ait olan ''Stil Direktörü'' .Blogundan takip ettiğim kadarıyla hayatımda gördüğüm en pozitif,en içi içine sığmaz insanlardan biri.Moda ağırlıklı bir blog ama sevgili Eda,günlük yaşantısını,gezdiği,gördüğü yerleri,beğenilerini,eleştirilerini de bu blogda bizimle paylaşıyor ve kendisini blogundaki yazısında şu şekilde ifade ediyor;

"Ufak Şeylerden Zevk Alabilmek, Lüks Yerine Zerafet Aramak, Saygı Göstermek Yerine Değerli Olmak, Zengin Olmak Yerine Kimseye Muhtaç Olmamak, Sıkı Çalışmak, Sessizce Düşünmek ve Dürüst Konuşmak; Yıldızları, Kuşları, Bebekleri ve Bilgeleri Açık Kalple Dinlemek... İşte Benim Senfonim ve Mutluluk İksirim!"

Bu blogda stiller tartışılır. Moda olan, olmayan her konu eleştirilir. Sadece moda sektörü üzerine ahkam kesilmez. Çok konuşan, dobra, gezmeyi çok seven, biraz deli, bir kahkahanın bir kilo pirzolaya denk olduğunu düşünen, bunu düşünürken yemekle arası pek olmayan, yazmaya tutkuyla bağlı, paylaşmadan duramayan, bir dostu olsun isteyenlere... 1978 Ekim ayınında erken dünyaya gelmiş, sanata düşkünlüğü ile bilinen Terazi burcu kadınıdır.
Bebek melek kocam dediği ruh ikizi Ömi'si ile 2006'da evlenmiş, sanatçı/eğitmen bir aileden gelen, babasına aşık, annesine hayran, kardeşine taparcasına düşkün içi dışı bir biridir. Fazlası ile açık sözlü olduğu ve kişi-ortam tanımadan içinden ne geldiyse tak tak söylediği için, sivri ve farklı bir kişilik olarak algılanır -ki kendisi ve ailesi bundan hiçç rahatsız değildir :)

Bütün bunların yanı sıra Eda'bir tasarımcı.Bir kibrit çöpünden ,bir elbiseye kadar aklınıza gelebilecek ne varsa, yaratım yeteneğiyle onun ellerinde yeniden şekillenip hayat buluyor.(Arko traş sabunundan kolye yapabilecek kimseyi tanımadım ben bugüne kadar.Buradan görebilirsiniz)

Ama daha bitmedi.Özellikle blog dünyasında neşesi,enerjisi,yardım severliği sebebiyle oldukça sevilen bir karakter olan Eda,bloglara tema tasarımı da yapıyor.Hem de oldukça profesyonel işler çıkarıyor bu konuda da ...Tema tasarımları için buraya tıklayabilirsiniz.
Bütün bu yoğun temposu için de sosyal sorumluluk projelerinde de kendisini görmeniz mümkün.Tema tasarımı isteyene ücretsiz olarak yardımcı oluyor ama hayvan barınaklarına bağışta bulunulması şartıyla.
Bu genç ve güzel kadının on parmağında on marifet,fazla söze ne gerek...
Şimdi ben derim ki;hiç vakit kaybetmeden ''Stil Direktörü''ne tıklayın, eğlenceli ve yaratıcı bir dünyada biraz kaybolun.Göreceksiniz size çok iyi gelecek.

2 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Çok BEN kokan bir yazı olmuş.
Tekrar teşekkürler tatlım yolun açık olsun her dem başarı ve sevgiyle...

Medya Cadısı dedi ki...

Bu kadar çok özelliği ve yeteneği bir arada barındıran bir kişiden bahsetmek benim için keyifti.Güzel dileklerin için teşekkür eder,başarılı ve mutlu yaşantının ömür boyu sürmesini dilerim.